ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ

Η Libero Electronics ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ από το 1979 έχει βασικό αντικείμενο τη  σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών ιατρικών μηχανημάτων και ειδικότερα. Βασικό αντικείμενο της Libero Electronics είναι η σχεδίαση, ανάπτυξη, κατασκευή, εμπορία και υποστήριξη ηλεκτρονικών συσκευών αισθητικής, φυσικοθεραπείας. Το 2000 επεκτάθηκε και στην εμπορία καλλυντικών και ειδικών καλλυντικών θεραπειών.

Η Libero Electronics, πλαισιομένη από μία ισχυρή ερευνητική ομάδα, παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει έως και σήμερα, καινοτομίες όπως το FREQUENCY SURROUND SYSTEM, 4 PHASE LYMPHATIC DRAINAGE, και καινούργια προϊόντα στους χώρους της αισθητικής, με αποτέλεσμα την καθιέρωσή της τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Η έδρα της εταιρείας, όπου ευρίσκονται και οι εγκαταστάσεις παραγωγής και service, είναι στην οδό Επταλόφου 35, (162 32) Βύρωνας, ενώ παράλληλα η εταιρεία διατηρεί έκθεση των προϊόντων της στην οδό Αιθαλίδου 23, (116 31) Αθήνα.

Η εταιρεία διαθέτει βάση 5.500 πελατών σε όλη την Ελλάδα και το πελατολόγιο συμπεριλαμβάνει:

  • Kέντρα Αδυνατίσματος
  • Ινστιτούτα Αισθητικής
  • Πολυδύναμα κέντρα
  • SPA

customersupport

Η Libero Electronics είναι market leader στην Ελληνική αγορά και έχει αρχίσει να εξάγει τα προϊόντα της στην Αμερική, Σουηδία, Κύπρο, Απω & Μέση Ανατολή και σε άλλες χώρες. Η γκάμα της εταιρείας αποτελείται από 50 περίπου συσκευές με μεγάλες δυνατότητες και εφαρμογές. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί μόνιμο προσωπικό 10 εξειδικευμένων στελεχών.

Η εταιρεία μας, έχει επιλεχθεί δύο φορές από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αντιπρόσωπός της σε εκθέσεις, με σκοπό την διείσδυση στην Ιαπωνική αγορά και είναι επίσης γνωστή για τη συνεργασία της με άλλες εταιρίες στην κατασκευή ηλεκτρονικών μηχανημάτων αισθητικής με το δικό τους λογότυπο.

Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου των στελεχών τηςLibero Electronics, της σημαντική εμπειρίας και τεχνογνωσίας αλλά και της γενικότερης οργάνωσης της Εταιρείας, όπως επίσης και του σύγχρονου και "Πελατοκεντρικού" τρόπου οργάνωσής της.